-10%
,

Inteligjenca sociale – Daniel Goleman


    Inteligjenca emocionale – Daniel Goleman

  • Formati Libër
  • Autori Daniel Goleman
  • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
  • Gjuha Shqip
  • Viti i publikimit 2022
  • Faqe 461
  • Shtëpia botuese PEMA
  • ISBN 9789951817462

Kodi i produktit: LBP70

1350 L 1500 L

Edhe nje here, Daniel Golemani ka shkruar nje sinteze novatore të gjetjeve me te fundit ne biologjinë dhe shkencen mbi trurin, duke zbuluar se ne “jemi krijuar të lidhur dhe me ndikime çuditërisht te thella ne marredheniet tona në çdo aspekt të jetës

Kodi i produktit

LBP70

Formati

Libër

Autori

Daniel Goleman

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2022

Faqe

461

Shtëpia botuese

PEMA

ISBN

9789951817462