-10%
,

Fuqia e pussy-t – Kara King


    Fuqia e pussy-t – Kara King

  • Formati Libër
  • Autori Kara King
  • Gjinia Udhërrëfyes praktikë
  • Gjuha Shqip
  • Viti i publikimit 2023
  • Faqe 247
  • Shtëpia botuese Bota Shqiptare
  • ISBN 9789928005816

Kodi i produktit: LBP72

1260 L 1400 L

Në këtë libër do të gjeni leksione të vlefshme që do t’ju mësojnë si të:
• Lëvizni çelësin në trurin tuaj femëror që të mposhtni meshkujt në vetë lojën e tyre…
Vini në rresht meshkujt për t’ju bërë të tyren dhe për të kërkuar me
dëshpërim vëmendjen tuaj…
• Shëroheni nga një zemërthyerje dhe të mos trishtoheni më kurrë nga një mashkull!
Bëheni tipi i femrës që gëzon respekt nga meshkujt…
• Merrni propozimin, unazën dhe mashkullin e ëndrrave tuaja!
• Merrni atë që dëshironi nga meshkujt dhe njëkohësisht të fitoni kënaqësi! Ky libër u ka dhënë forcë femrave dhe ka ndryshuar në mënyrë rrënjësore jetën e tyre duke u ndryshuar mënyrën e të menduarit lidhur me meshkujt e marrëdhëniet dashurore me ta…

Kodi i produktit

LBP72

Formati

Libër

Autori

Kara King

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2023

Faqe

247

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

ISBN

9789928005816