-10%
,

33 strategjite e luftes – Robert Greene


  33 strategjite e luftes – Robert Greene

 • Formati Libër
 • Autori Robert Greene
 • Përkthyesi Fon Ilia, Foti Kërkeshi
 • Gjinia Udherrefyes praktike
 • Gjuha Shqip
 • Viti i publikimit 2021
 • Faqe 486
 • Shtëpia botuese PEMA
 • ISBN 9789951721950

Kodi i produktit: LBP67

1800 L 2000 L

Nga autori i librit best-seller ’48 ligjet e pushtetit’, Robert Greene, vijnë të qëmtuara shkëlqyeshëm strategjitë e luftës që mund të na ndihmojnë të fitojmë mjeshtëri në botën moderne. Duke përfshirë kulturat mbarëbotërore dhe duke sintetizuar dhjetëra tekste politike, filozofike dhe fetare, ’33 Strategjitë e luftës’ është një udhëzues gjithëpërfshirës për lojën delikate shoqërore të jetës së përditshme. Bazuar në mësime të thella, të përjetshme, ilustruar me bollëk me shembuj të gjenialitetit dhe marrëzisë së të gjithëve, nga Napoleoni te Margaret Thatcher-i dhe Hanibali te Uliks S. Granti, te diplomatë, të ashtuquajturit kapitenë industrie, deri te shpatarët samurajë.

Kodi i produktit

LBP67

Formati

Libër

Autori

Robert Greene

Përkthyesi

Fon Ilia, Foti Kërkeshi

Gjinia

Udhërrëfyes praktikë

Gjuha

Shqip

Viti i publikimit

2021

Faqe

486

Shtëpia botuese

PEMA

ISBN

9789951721950