fbpx

Kupona dhuratë

TONER HP 30X KOMPATIBEL BLACK200 Lekë Zbritje për të gjitha modelet e tonerave

Me këtë kupon ju përfitoni 200 Lekë për të gjithë modelet e tonerave. Gjatë procesit te blerjes vendosni kodin e kuponit dhe zbritja do të bëhet automatikisht.

Kodi i kuponit: TRA200PAZ

Skadon më: 15 Maj 2021

KUFJE BLUETOOTH HS-BT890 TE KUQE50% Zbritje për Kufje

Me këtë kupon ju përfitoni deri në 50% zbritje për të gjitha Kufjet. Gjatë procesit te blerjes vendosni kodin e kuponit dhe zbritja do të behet automatikisht.

Kodi i kuponit: P50TRZ

Skadon më: 10 Prill 2020

MOUSE HP X900 OPTICAL V1S46AA40% Zbritje për Mouse

Me këtë kupon ju përfitoni deri në 40% zbritje për të gjitha Mouse. Gjatë procesit te blerjes vendosni kodin e kuponit dhe zbritja do të behet automatikisht.

Kodi i kuponit: PAMS40

Skadon: 11 Mars 2020

TONER HP 17A KOMPATIBEL CF217A BLACK35% Zbritje për Toner

Me këtë kupon ju përfitoni deri në 35% zbritje për të gjitha Tonerat. Gjatë procesit te blerjes vendosni kodin e kuponit dhe zbritja do të behet automatikisht.

Kodi i kuponit: PATN35

Skadon: 7 Shkurt 2020