Faleminderit që vendosët të na kontaktoni

Nëse keni pyetje, sugjerime apo vrejtje ne do ishim gati për tiu dëgjuar dhe përgjigjur në çdo kohë. Nëse keni pyetje rreth produkteve, ju lutemi të kontaktoni në chat-in e faqes i cili ndodhet në të djathtën tuaj, ne jemi online dhe ju do të merrni nje përgjigje shumë të shpejt.

Orari

  • E hëne: 00:00 – 24:00
  • E martë: 00:00 – 24:00
  • E mërkurë: 00:00 – 24:00
  • E enjte: 00:00 – 24:00
  • E premte: 00:00 – 24:00
  • E shtunë: 00:00 – 24:00
  • E diel: 00:00 – 24:00

Info

Keni një dyqan apo një produkt per të shitur? Na kontakto dhe produktet tuaja do të jenë online ku të keni mundësi të shisni edhe pa qënë nevoja që klienti të vijë në dyqan. Na kontaktoni për më shumë informacione.